Hos iDrop yder vi vores bedste for at kunne have en høj kundetilfredshed blandt vores kunder. Vi benytter os af kvalitetsreservedele samt kvalitetstilbehør, for at din enhed kan få længst levetid som muligt. Vi tilbyder iPhone reparation & iPad reparation i Aarhus. Derudover kan vi også lave reparationer på MacBook, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi & Motorola modeller. Har du brug for hjælp til et andet produkt, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Reparation

Alexander
Ejer & teknikker

 

Alexander er ejer af iDrop og har flere års erfaring i IT-branchen. Han udgør derfor en vigtig del af teknikker teamet og håndtere både hardware, software & support. Derudover står Alexander for den daglige drift, som normalt tager telefonen eller ham du møder i butikken med et smil.

Reparation

Andrei
Konsulent & teknikker

 

Det er typisk Andrei der håndtere software & hardware af diverse enheder, ham der har styr på systemer i form af fjernelse af malware. Andrei har mange års erfaring indenfor data og reparation af bærbare computere. Det er typisk ham der håndtere de fleste opgaver indenfor data & support.

 

VORES ARBEJDSPLADS

Vores arbejdsmiljø er professionelt men samtidig uformelt og hyggeligt. Vi sikre os, at alle er ombord, når det gælder samarbejdet, og at vores kommunikation ud af til er på et højt niveau og at vores udførte arbejdet er 100% i orden.