Hos iDrop yder vi vores bedste for at kunne have en høj kundetilfredshed blandt vores kunder. Vi benytter os af kvalitetsreservedele samt kvalitetstilbehør, for at din enhed kan få længst levetid som muligt. Vi tilbyder iPhone reparation & iPad reparation i Aarhus. Derudover kan vi også lave reparationer på MacBook, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi & Motorola modeller. Har du brug for hjælp til et andet produkt, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Alexander
Ejer & Teknikker

 

Alexander har flere års erfaring i IT-branchen. Han udgør derfor en vigtig del af Teknikker teamet og håndtere både hardware, software & support. Derudover står Alexander for den daglige drift, som normalt tager telefonen eller ham du møder i butikken med et smil.

Piero
Konsulent & teknikker

 

Det er typisk Piero der håndtere software & hardware af diverse enheder, ham der har styr på systemer i form af fjernelse af malware. Piero har mange års erfaring indenfor Microsoft, Linux og reparation af bærbare computere. Det er typisk ham at du vil møde, når der tilbydes support.

Kristoffer
teknikker

 

 

 


VORES ARBEJDSPLADS

Vores arbejdsmiljø er professionelt men samtidig uformelt og hyggeligt. Vi sikre os, at alle er ombord, når det gælder samarbejdet, og at vores kommunikation ud af til er på et højt niveau og at vores udførte arbejdet er 100% i orden.