Ny PC, Smartphone eller Printer?
Vi er klar til at hjælpe dig

  • Kompetente medarbejdere
  • Knowhow & erfaring
  • Stort udvalg indenfor elektronik & IT
  • God service som varemærke

Har du spørgsmål? ring til os på 71 74 74 39 og høre mere.

Stort udvalg indenfor elektronik

Vores 300 kvm store butik råder over mange varer. Vi vil gerne være din lokale elektronikbutik, og derfor er vi altid med på det sidste nye. I butikken føres et stort udvalg af covers & andet tilbehør til PC'er, Smartphones samt tablets. Desuden sælger vi også både nye & brugte smartphones, tablets & PC'er. Derudover har vi en stor gaming afdeling med alt lige fra gamerstole, gamermuse , gamer keyboards m.m. I butikken findes også kontorafdeling med batterier, kopipapir, lamineringsmaskiner m.v. Vi har også et stort udvalg af headsets samt højtalere. Besøg os i butikken & se det store udvalg.

Få hjælp til det du står og mangler

Besøg os i vores store butik & find lige det du mangler. Vi er stortest altid konkurrencedygtige & kan skaffe det meste - også selvom det ikke er på lager i butikken. Kontakt os og forhør nærmere eller opret en forespørgsel på en specifik vare.

Vi genanvender elektronikken

Når du køber nyt hos os, tager vi gerne imod dit gamle udstyr. Vi sørger sikker datasletning. Som en del af El-Retur og samler vi løbende udtjent elektronik sammen som hentes og bringes til til faciliteter, hvor der blandt andet genanvendes metaller fra elektriske komponenter.

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Kig forbi vores butik i Skærbæk, og få hjælp af en af os. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Har du spørgsmål?

Ring til os på 71 74 74 39 eller skriv til os her

Besøg vores butik

Find os på Storegade 1 i Skærbæk, Find vej lige her

BLOG

Få tips & tricks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag gode tilbud, konkurrencer og nyheder.