iPhone 14 serie lancering

7. august 2022

Apples iPhone 14 Pro er indstillet til at blive telefonen, der kan ryste iPhone-sortimentet ved potentielt at bringe et bemærkelsesværdigt anderledes design ind end iPhone 13 Pro. Med omkring et par uger tilbage til iPhones sædvanlige september-lancering, har iPhone 14-rygter indtil nu antydet alt fra døden af hakket til en altid-på-skærm.

I lyset af hård konkurrence fra Samsung Galaxy S22 Ultra og Google Pixel 7 ser det ud til, at Apple bliver nødt til at bringe sit A-spil til iPhone 14 Pro. Og Apple ser ud til at gøre netop det med et rygte om et nyt 48 MP hovedkamera og en kraftfuld ny A16 Bionic-chip, som den almindelige iPhone 14 muligvis ikke får.

Samlet set kan forskellene mellem iPhone 14 og iPhone 14 Pro være de største, vi har set i år mellem de to lineups. Vi glæder os til lancering for at se, hvad der kommer til at ske.

Vi håber dog stadig på, at det er muligt for reparatører at kunne lave reparationer på de nye iPhones. Husk at vi tilbyder iPhone reparation i Aarhus, dog laver vi også reparationer på iPads, MacBooks, Samsung og mange andre modeller.

BLOG

Få tips & tricks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag gode tilbud, konkurrencer og nyheder.